Lasiosaaja ulkoisti dokumentoinnin

Suomalainen lasinvalmistuskoneiden tekijä Glaston ulkoistaa ohje- ja varaosadokumentoinnin Etteplanille. Sopimus koskee Glastonin Tampereella ja Kiinan Tianjinissa valmistamien koneiden teknistä dokumentointia.

Etteplanin palvelu kattaa lasinjalostuskoneiden teknisen informaation kirjoittamisen, kuvittamisen, käännökset sekä materiaalien toimitukset. Palveluun kuuluu myös Etteplanin HyperDoc-järjestelmä, joka toimii teknisen tiedon sisällönhallintajärjestelmänä.

HyperDocin avulla teknistä sisältöä voidaan hyödyntää eri manuaaleissa kustannustehokkaasti ja tiedon ylläpitäminen on normaalia helpompaa.

’’Teknisen dokumentoinnin kehittäminen vastaamaan digitaalisen toimintaympäristön vaatimuksia vaati sellaista osaamista, ohjelmistoja ja järjestelmiä, joita meidän ei ole mahdollista sisäisesti kehittää’’., sanoo Heikki Kaasalainen, Glastonin tehtaiden tuotannosta ja laadusta vastaava johtaja.

Glaston toimittaa lasinjalostuksen lämpökäsittelykoneita, huolto- ja päivityspalveluita, työkaluja sekä asiantuntijapalveluita kaikkialle maailmaan.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639