Samsung tuo Slushiin IoT-moduulinsa

Samsung esittelee ensi viikolla Helsingissä järjestettävässä Slush-tapahtumassa IoT-moduuleitaan. Ne hyödyntävät  toiminnassaan amerikkalaisen  Silicon Labsin kehitysjärjestelmää, jossa yhdistyvät prosessointi, muistit ja langattomat yhteydet.

Samsungin Artik 0 -moduulit ovat yhden toiminnon ratkaisuihin, kuten lukkoihin, valoihin ja tunnistimiin. Artik 5 -kortit soveltuvat puolestaanyhdyskäytäviin tai laitteisiin, joilta vaaditaan kohtalaista videonkäsittely- tai prosessointikykyä.

Edellisiä tehokkaampi on Artik 7, joka takaa suuremman suorituskyvyn ja kattavat yhteydet yhdyskäytäville ja prosessointia vaativille multimediasovellutuksille. Niden lisäksi mallistossa Artik10 -moduuli, jotka soveltuvat grafiikka- ja prosessointikeskeisiin sovelluksiin.

Samsung tukee moduulien toimintaa Artik Cloud -pilvipalvelulla, johon voidaan kerätä. säilöä ja hyödyntää IoT-laitteiden ja palveluiden tuottamaa tietoa. Samsung rakentaa korteilleen myös maailmanlaajuista jakelijoiden, palveluntarjoajien ja teknologiakumppanien verkostoa.

LISÄÄ: Samsung Artik (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016