Dewaltilta ronskin miehen älypuhelin

Tunnettujen puhelinmerkkien lisäksi tarjolla on normaalia vaativimpiin olosuhteisiin tarkoitettjja puhelinmalleja. Uusin tulee sähkötyökalumerkki Dewalilta, joka lupaa Android-puhelimensa kestävän pudotuksen jopa parista metristä betonilattiaan.

Sähköisiä työkaluja valmistava Dewalt tuo uutuusmallin myyntiin yhteistyössä Global Mobilen ja Ingram Micron kanssa. Se julkistettu jo onnistuneesti Isossa-Britanniassa. Android 6 yhteensopivassa  puhelimessa on kaksi 4G-verkon SIM-paikkaa. Kamera on 13 megapikseliä.

Uuden Dewaltin MD501 Andewaltkannykkabwwwdroid -älypuhelimen luvataan kestävän ääriolosuhteita niin ulkona kuin työmaakäytössäkin. MD501 sietää valmistajan mukaan lämpötilanvaihtelun -20°C pakkasesta +60°C lämpöön.

Laite on IP68-suojausstandardin mukaisesti veden-, pölyn- ja säänkestävä sekä selviytyy valmistajan mukaan MIL-STD 810G -standardin pudotuksesta betoniin jopa kahdesta metristä. Teräväpiirtoinen viiden tuuman HD-näyttö on varustettu Bright View Gorilla Toughened Glass 3 -lasilla.

Akun kesto on kahdeksan tuntia puheella. Laite tukee myös langatonta lataamista Qi-standardilla. Laitteeseen on ohjelmoitu hätäpainike, joka välittää työntekijän tarkan GPS-sijainnin haluttuun puhelinnumeroon. Korkealla työskenteleville on kiihtyvyysmittari, joka laukaisee automaattisesti hälytyksen, jos käyttäjä putoaa.

“Push to talk” -pikayhteys taas mahdollistaa yhteyden jopa 500 tiiminjäseneen samanaikaisesti, helpottaen yhtenäistä kommunikaatiota etäällä toisistaan olevien työntekijöiden välillä. Vahvistetun kaiuttimen avulla soittoäänen voimakkuus ja puheäänen selkeys voidaan nostaa tasolle, jolla varmistetaan kuuluvuus rakennustyömaille tyypillisessä melutasossa.

Dewalt on osa maailman suurinta sähkötyökalujen valmistaja Stanley Black & Deckeriä.  Dewalt valmistaa konsernin ammattikäyttöön tarkoitetut sähkötyökalut.

LISÄÄ: Dewalt-puhelimen tekniikka (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016