Uusimmat digitrendit vuodelle 2017

Ensi vuonna esiin nousevia digitrendejä ovat automatisoidut autot, älykodit ja digiassistentit. Ne luovat Accenturen Fjord Trends 2017 -raportissa uusia ekosysteemejä, jotka uhkaavat jopa älypuhelimen pitkäaikaista valta-asemaa arjen komentokeskuksena. Tulossa on joustavampaa todellisuutta ja inhimillisempää tekoälyä.

Vuosittaisessa Accenturen Fjord Trends -raportissa.  raportissa tarkastellaan kahdeksaa digitaalista trendiä, joiden odotetaan mullistavan liiketoimintaa ja yhteiskuntaa tulevan vuoden aikana.

Teknologian lisäksi sosiaalisella puolella raportin mukaan tarinankerronta saa uusia muotoja välittömän, muokkaamattoman ja henkilökohtaisen sisällön yleistyessä edelleen. Totuuden jälkeisessä ajassa yritysten on otettava huomioon myös sosiaalinen kokemus käyttäjäkokemuksen lisäksi.

’’Digitalisaatio etenee yhä uusille elämänalueille ja sen vaikutus syvenee”, sanoo Mark Curtis, Fjordin asiakkuuksista vastaava johtaja. Yritys on palvelumuotoilu- ja innovaatiotoimisto, joka on osa Accenture Interactivea.

Fjord Trends julkaistiin nyt kymmenettä kertaa. Raportti perustuu Fjordin yli 800 suunnittelijan työhön ja sen teossa on hyödynnetty myös kolmansien osapuolten tutkimusta ja asiakastyötä.

LISÄÄ: Fjord Trends 2017 -raportini 48 esityskalvoa (LINKKI) ja video aiemmista ennusteista (LINKKI, video)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!