Pikkukortti esineiden internetin IoT-keskittimeksi

STMicroelectronicsin on kehittänyt 13,5 x 13,5 millimetrin kokoisen SensorTile-anturikortin. IoT-ratkaisujen keskittimeksi sopiva pikkukortti sisältää MEMS-toimiset kiihtyvyysanturin, gyroskoopin, magnetometrin ja paineanturin sekä MEMS-mikrofonin.

STMicroelectronisin SensorTile-anturikortilla olevan STM32L4 mikro-ohjaimen avulla sitä voidaan käyttää tunnistavana ja liitettävyyden tuovana keskittimenä.

Pienuutensa takia kortti soveltuu esimerkiksi puettaviin, pelien lisätarvikkeiksi sekä älykkään kodin tai Internet-of-Things (IoT) laitteita. Siinä on antureiden lisäksi Bluetooth Low-Energy -lähetinvastaanotin. Sen kautta voidaan siirtää dataa ST:n BlueMS älypuhelinsovellukseen.

Ohjelmistokehitystä nopeuttaa ST:n Application Program Interface (API) öiityntä, joka perustuu STM32Cube Hardware Abstraction Layeriin ja sovituskomponentteihin. Järjestelmä on yhteensopiva myös Open Software Expansion Libaries (Open.MEMS, Open.RF, ja Open.AUDIO) kirjastojen sekä monien kolmannen osapuolen sulautettujen projektien kanssa.

Kehitystyöpaketti sisältää tukikortin ja sisältää kosteus- ja lämpötila-anturit, mikro-SD-korttipaikan sekä litiumpolymeeriakun (LiPo) -laturin. Kehityspakettiin kuuluu myös tuki/laajennuskortti, jossa on analoginen audioulostulo, micro-USB-liitin ja Arduino-tyyliset liittimet lisäkorteille.

LISÄÄ: ST Microelectronis (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!