Las Vegasissa uusimmat elektroniikkatrendit – 5G mukana

Kulutuselektroniikan messutapahtuma CES 2017 antaa viikon päästä Las Vegasissa esimakua vuoden tärkeimmistä tuotteista ja teknologioista. Myös tulevaisuudessa siintävä 5G-tekniikka on esillä Ericssonin isännöimässä SupersSessions-paneelissa.

Messuhallien elektroniikkavimpaimien lisäksi tapahtumaan kokoontuneille tarjotaan uusinta tietoa langattomista 5G-tekniikoista ja esineiden internetistä.

Las Vegas kulutuselektroniikkamessut järjestetään 50 kertaa. Vuonna 1996 Motorolalla oli esillä uusin läppäpuhelin.

”Verkkoyhteydet ovat uusien innovaatioiden ytimessä, oli kyseessä sitten esineiden internet, virtuaalitodellisuus tai robottiautot. CES 2017 -messuilla on esillä koko verkottuneen maailman teknologiakirjo”, sanoo CES-tapahtuman järjestävän CTA:n pääjohtaja Gary Shapiro.

Muita SuperSessions-paneelien teemoja ovat muun muassa tekoäly, älykodit, jakamistalous ja robottiautot.

CES järjestetään loppiaisviikonloppuna 5.–8. tammikuuta 2017 Las Vegasissa Yhdysvalloissa. Erityistä hohtoa tämänkertaiselle tilaisuudelle antaa 50. juhlavuosi.

Tämän kertaiseen CES:iin odotetaan 50 000 osallistujaa noin 150 maasta. Näytteilleasettajia on 57 eri maasta. Lisäksi startup-yritysten Eureka Park -alueella on yli 600 kasvuvaiheen toimijaa 33 maasta.

Kuluttajatuotteiden lisäksi CES esittelee myös viihdeteollisuuden ja markkinoinnin uusimpia tuulia.

Kolmatta kertaa CESin yhteydessä järjestettävä C Space kokoaa yhteen alan merkittävimmät nimet: mukana ovat esimerkiksi AdWeek, Amazon, AOL, Discovery Communications, eBay, Facebook, Google, Hearst, Hulu, NBCUniversal, Nielsen, Time Inc., Turner, Twitter, Verizon ja Yahoo!

LISÄÄ: CES (LINKKI)

Kuvat: CES

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016