Lue ilmaiseksi uusin teknologialehti!

Suomi tarvitsee uusia ideoita ja uusinta teknologiaa. Siksi haluamme tarjota sinulle suomalaisen teknologialehden uusimman numeron luettavaksi ilman kirjautumisia ja maksuja. Mukana on uusinta tietoa, uusia laitteita, ratkaisuja 5G-verkoista uusimpiin akkuratkaisuihin ja älylaitteiden ohjelmointiin.

Uusi teknologia tuo nostetta Suomen talouteen. Robotiikka ja muut uudet tuotantotekniikan keinot tuovat uutta työtä ja tuotantoa Suomeen. Se parantaa laajemmin myös Suomen hintakilpailukykyä. Siksi haluammeolla mukana innostamassa alan teollisuutta ja kehittäjiä hyödyntämään nykyelektroniikan, tietotekniikan ja tietoliikenteen kaikkia keinoja.

Uusimmassa numerossa on tietoa tulevaisuuden 5G-verkoista, tietoturvasta ja elektroniikan pakkaustekniikoista. Kerromme lehdessä myös akkujen tutkimuksesta, robottiautoista, kannettavista mittauslaitteista, älykellojen ohjelmoinnista ja suomalaisesta urheiluteknologiasta.

Voit lukea ilmaiseksi lehden nettiselaimesi avulla ilman erillisiä ohjelmia. Voit ladata lehden myös pdf-muodossa, jolloin voit tulostaa haluamasi jutun myös talteen.

Lue myös edellinen numero – 5G-juttua ja IoT-asiaa

Voit lukea veloituksetta uusimman numeron lisäksi myös toukokuussa 2016 ilmestyneen ensimmäinen numeron. Toukokuun numeron jutut ovat edelleen ajassa vaan mukana on yksityiskohtaisia katsauksia uusiin teknologia-alueisiin.

Viime toukokuun numerossa esitellään uusimpia osin tulossa olevia IoT-tekniikoita, aina koekorteista IoT-järjestelmien tietoturvaan. Lehdessä kerrotaan myös IoT-antureiden akkujen kestosta, piiriratkaisuista ja anturiverkoista. Mukana on myös mittaus- ja ohjelmointiasiaa.

Molemmat lehdet ovat julkaistu netissä sähköisinä näköislehtenä ja taitettu kuten perinteiset painetut lehdet.

LUE ILMAISEKSI: Uusiteknologian kaikki näköislehdet UT1/2016 ja UT2/2016 (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!