Suomalaista IoT-turvaa maakaasujakeluun

Oululainen Tosibox toimittaa etäyhteyslaitteitaan amerikkalaiselle Angi Enegy Systemsin maakaasujakelujärjestelmiin. Tosiboxin tekniikoilla voidaan toteuttaa turvalliset yhteydet yrityksen jakelulaitteistoihin.

Paineistetun maakaasun (CNG) siirto-, jakelu- ja tankkausjärjestelmien Angi Energy Systems uudistaa toimintaansa ja palveluitaan Tosiboxin laitteilla. Oululaisyrityksen tekniikka otetaan käyttöön kaikkiin yhtiön uusiin laitteistoihin.

Amerikkalaisyritys tarjoaa asiakkailleen, muun muassa maakaasun jakelijoille ja autojen tankkausasemille, jatkuvaa järjestelmien ylläpitoa. Tämän vuoksi yhtiö tarvitsee nopean ja helpon pääsyn asiakkaiden järjestelmiin, jotta se voi saman tien havaita ja korjata mahdolliset vikatilanteet.

Yhtiön asiakkailla on myös tankkausasemia, jotka voivat sijaita myös harvaan asutuilla seuduilla. Niiden etäyhteyksiin tarvitaan nopeasti toteuttavia ratkaisuja.

”Suurin Tosiboxin tarjoama etu muihin etäyhteysteknologioihin verrattuna on se, että se tarjoaa helpon ja tietoturvallisen etäyhteyden asiakkaan laitteistoihin., sanoo Angi Energy Systemsin infrastruktuuripäällikkö Dave Carl.

Tosiboxin tavoite on kehittää maailman paras ja tietoturvallisin internetyhteys, jonka avulla voidaan toteuttaa muun muassa asioiden internetin ratkaisuja.

”Haluamme tehdä etäyhteyksistä niin nopeita, helppoja, luotettavia tietoturvallisia kuin mahdollista”, sanoo Tosiboxin teknologiajohtaja Veikko Ylimartimo.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016