Arrow tuo IoT-kehitystuotteet tapahtumiin

Komponenttijakelija Arrow hakee tiukemmin kontaktia IoT-alueen kehittäjiin omien tapahtumien lisäksi muiltakin messuilta. Maaliskuussa Arrow esittelee IoT-palveluitaan Nürnbergin Embedded World -messuilla ja toukokuussa omassa IoT Summit -tapahtumassa Vantaalla.

Arrow esittelee Nürbergin Embedded World  messuilla  14.-16. maaliskuuta IoT-tuotteita ja palveluja auttaakseen ruohonjuuritasolle muodostunutta  harrastajien ja maker-yhteisöä muuntamaan ideansa tuotantoon. Arrow kehittänyt useita IoT-ratkaisuja yksittäisistä komponenteista moduulien kautta SoM-yksiköihin (System on Module) ja niitäkin laajemman konseptin aina varmennusratkaisuihin saakka.

Nûrnbergissä on esillä korttitason moduuleja sekä Arrow’n itse kehittämiä moduuleja kuten muunnelma laite- ja ohjelmistotason IoT-alustasta nimeltä Aris.  Arrow esittelee näyttelyssä myös kolme uutta 96Boards-määritysten mukaista tuotetta. Korttiuutuuksien nimet ovat Meerkat, Chameleon96 ja SysNet1012.

Messuilla on esillä yhdessä joukkorahoituksen Indiegogon kanssa komponenttien hankinta- ja online-suunnittelu¬työkaluja. Arrow demonstroi ilmaista, integroitua, pilvipohjaista versiota Cadencen OrCAD Capture  Cloud -suunnitteluratkaisua.

Embedded Worldissa esillä tulee olemaan myös  eVolve-perheen IoT-työkaluissa ja ohjelmistot, jotka kattavat laitetason määrittelyn ja järjestelmän integroinnin IoT-sovelluksiin, pilvipohjaisten data-alustojen toteutuksen sekä verkon ylläpidon.

LISÄÄ: Arrow (LINKKI) ja Embedded Word 2017 (LINKKI) ja Arrow IoT Summit  (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016