Barcelonan MWC 2017 lähestyy – 5G & Nokia-kännykät esille

Barcelonan Mobile World Congress -mobiilitapahtuma alkaa ensi viikon alussa. Tarjolle ovat Ericssonin, Nokian ja Huawein lisäksi runsaasti pienempiä  tietoliikenne- ja mittausalan yrityksiä. Oman lisänsä tuovat Nokia-nimellä julkistettavat kännykkäuutuudet. Suomesta esillä on yli 32 yritystä.

Nokian verkkopuoli esittelee 27. helmikuuta alkavassa MWC:ssä 5G- ja IoT-ratkaisujen lisäksi pilvipalveluun perustuvaa runkoverkkoratkaisuaan (Cloud Packet Core) vastaamaan lisääntyneen käyttömäärän tarpeisiin. Myös Ericsson on ollut aktiivinen 5G-, IoT- ja pilvirintamilla.

Ericsson julkistaatapahtumassa laajennetun tuotevalikoiman ja uuden 5G core–järjestelmän, joka toteuttaa verkon ”viipalointia” (network slicing). Kiinalainen Huawei ei kalpene kilpailijoittensa edessä esitellessään uusimpia trendituotteita IoT- ja 5G-rintamilta.

Tietoliikennelaitteiden ja -järjestelmien valmistajien lisäksi Barcelonassa on esillä  suurimmat piiri- sekä mittaus- ja testausjärjestelmien toimittajat Qualcommista Inteliin ja Keysightistä Rohde & Schwarziin . Suomesta mukana on pelkästään Finpron osastolla 32 yritystä.

LISÄÄ: Barcelonan Mobile World Congress 27.2-3.3.2017 (LINKKI)  ja tapahtuman suomalaisyritykset (LINKKI)

Korjattu suomalaisyritysten määräksi 32.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016