Healthtech Invest Europe 2017: Terveysteknologialle uusi sijoittajatapahtuma

Helsingissä järjestetään loppuviikosta ensimmäistä kertaa Healthtech Invest Europe 2017-sijoittajatapahtuma, jossa esitellään uusia terveysteknologiyrityksiä. Finlandia-talolle tulee 40 eurooppalaisyritystä, joista yksi on  kuvantamislaitetta Oulussa kehittävä Optomed.

Finlandia-talolla järjestettävä tapahtuma on tarkoitettu kansainvälisille sijoittajille, eurooppalaisille ja suomalaisille kasvuyrityksille sekä medialle. Kansainvälisistä sijoittajista koostuva asiantuntijaraati valitsi hakemusten perusteella 40 lupaavinta kasvuyritystä esiintymään tapahtumaan. Yli puolet yrityksistä on Suomesta. Sijoittajia on tulossa 15 eri maasta.

Helsingissä järjestettävällä sijoittajatapahtumalla halutaan edistää ulkomaisia terveysalaninvestointeja Suomeen ja nostaa maan tunnettuutta terveysteknologian innovaattorina.

Finprolla Hyvinvointi- ja terveysteemaa vetävä johtaja Nora Kaarela on tyytyväinen, että huolellinen valmisteluprosessi konkretisoituu ja tapahtumaan on saatu relevantteja sijoittajia.

Tavoitteena on Kaarelan mukaansa saada Suomeen vuotuinen tapahtuma, joka kasvaa Euroopan johtavaksi terveysteknologia-alan sijoitustapahtumaksi.

’’Kärkisektoreiksi ovat valikoituneet terveysteknologia ja digitaaliset terveysratkaisut, joille on maailmanlaajuinen kasvava tarve. Suomi on yksi maailman edelläkävijämaita näillä teknologia-aloilla’’, vakuuttaa Sampo Sammalisto Finpron Invest in Finlandilta.

Tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa Tech Tour ja avainkumppanina toimii Tekes. Myös Helsingin kaupunki tukee hanketta.

LISÄÄ: Tapahtuman terveysteknolgiayritykset (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016