Automaatiopäivät järjestetään Vaasassa

Uusinta prosessi-, tehdas- ja tuotantoautomaatiota sekä digitalisaatiota käsittelevä Automaatiopäivät22 järjestetään torstaina ja perjantaina Vaasassa. Mukana on useita Keynote-puheenvuoroja ja lähes 60 muuta automaatioesitystä tekoälystä robotiikkaan.

Automaatiopäivät22 järjestetään Vaasan yliopiston tiloissa Palosaarella keskustan tuntumassa. Ohjelmassa on sekä teollisuuden että tutkimusmaailman puheenvuoroja. Mukana on myös Valtioneuvoston kanslian osuus Robotiikka tulee – Olemmeko valmiita?.

Automaatiopäivät22 järjestää Suomen Automaatioseura. Seminaari järjestetään yhtä aikaa Energy Weekin kanssa. Näytteilleasettajina ovat Neste Jacobs, Pilz Skandinavien, Prosys PMS, Bürkert, Savcor, Ebm-Papst, Omron ja ABB.

Automaatiopäivät järjestettiin edellisen kerran kaksi vuotta sitten Helsingissä.

Automaatiopäivät22-aiheita:

  • Nykyaikainen tekoäly ymmärtämisen, reiluuden ja tehokkuuden työkaluna
  • Process control structures as an alternative to model based control
  • Challenges for customer and supplier through Industry 4.0
  • Hallituksen tulevaisuustyö & työn murroksen kokonaiskuva
  • Mitä robotiikan ja automaation lisääntyminen liikenteessä tarkoittaa?”
  • Paneelikeskustelu: Automatisaatio – robotisaatio – tekoäly

Suomen ja englanninkielisten esitysten lisäksi tapahtumassa on järjestäjien mukaan myös ruotsinkielisiä esityksiä, muun muassa auto- ja liikenneautomaatiosta, kaasusta sekä koulutuksesta ja tutkimuksesta.

LISÄÄ: Automaatiopäivät22-ohjelma (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016