Elisa osti lisää verkkobisnestä – Suomen lisäksi Virosta

Elisa ostaa tietoliikenneverkkoihin ja palveluihin keskittyneen Santa Monica Networks Groupin Suomen ja Viron liiketoiminnan. Kauppahinta on 28 miljoonaa euroa.

Elisa ja Santa Monica Networks (SMN) Group ovat allekirjoittaneet liiketoimintakaupan, jossa Santa Monican Suomen ja Viron liiketoiminta siirtyy Elisalle. Latvian ja Liettuan toiminnot ostaa puolestaan Livonia Partnersin johtama sijoittajaryhmä.

Ostettavien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 44 miljoonaa euroa ja liikevoitto noin kolme miljoonaa euroa. Liiketoiminnan kauppahinta on 28 miljoonaa euroa ja Elisa maksaa sen käteisellä. SMN:llä on Suomessa 73 ja Virossa 36 henkilöä

Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksynnän Suomessa ja Virossa. Kaupan arvioidaan toteutuvan 1.5.2017 mennessä. Ostettavat liiketoiminnat raportoidaan osana Elisan Yritysasiakkaat -liiketoimintaa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016