Video: Suomi pitää bootata uudelleen

Suomessa haetaan uudenlaista otetta teknologian hyödyntämiseen. Tekes toteuttaa yhdessä muiden Team Finlandin toimijoiden kanssa useita Reboot Finland D.Day -tapahtumia. Tässä videokuvaa ja esityskalvot ensimmäisestä valmistukseen keskittyneestä tapahtumasta.

Eri toimialoille räätälöidyissä D.Day-tapahtumissa yhteistyökumppanit esittelevät osaamistaan ja tulevaisuuden visionsa. Osallistuvat yritykset tunnistavat kehitys- ja yhteistyökohteita sekä mahdollisia uusia yhteistyökumppanuuksia. Reboot Finland D.Day:ssä ovat mukana Tekes, CGI, Nokia, Finpro, VTT ja Teknologiateollisuus.

”D.Day-yhteistoimintamallilla Suomen tärkeimpien vientialojen pk-yritykset saavat kilpailijamaita aiemmin käyttöönsä vielä kehitysvaiheessa olevaa teknologiaa ja toimialojen parhaita asiantuntijoita’’,  sanoo Tekesin digitaalisuudesta vastaava johtaja Pekka Sivonen.

D.Day-yhteistyön tavoitteena on suomalaisten pk-yritysten edelläkävijäasema näiden uusien teknologioiden soveltajana. Tämä saavutetaan tuotekehityssyklejä lyhentämällä ja nopeuttamalla uusille markkinoille pääsyä.

’’D.Day on aivan uudenlaista yhteistyötä, todella suuri muutos nykyiseen tapaan ajatella, ja VTT on erittäin mielellään mukana Suomen tulevaisuutta rakentamassa”, sanoo VTT:n Liiketoiminta-alueen johtaja Erja Turunen.

Eri toimialoille räätälöidyissä D.Day-tapahtumissa yhteistyökumppanit esittelevät osaamistaan ja tulevaisuuden visionsa. Osallistuvat yritykset tunnistavat kehitys- ja yhteistyökohteita sekä mahdollisia uusia yhteistyökumppanuuksia.

LISÄÄ: Reboot Finland D.Day (LINKKI), Manufacturing 14.3.2017 -tilaisuuden kuvia (LINKKI), esityskalvot (LINKKI, pdf, ohjelmasta) ja videot (LINKKI).

Tulevat D.Day -tapahtumat

  • Terveys, 11.5.2017
  • Energia, 13.6.2017
  • Liikenne, 20.6.2017 (* päivitetty
  • Älykkäät rakennukset, Elokuu 2017
  • Biotalous, Syyskuu 2017
  • Aihetta ei vielä määritety, Lokakuu 2017
  • Aihetta ei vielä määritelty, Marraskuu 2017

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!