Bittium tarjoaa LTE-turvapuhelinta Virve-käyttäjille

Bittium esittelee Vantaalla järjestettävillä Virve-käyttäjäpäivillä uusinta Tough Mobile-älypuhelinta. Virve-verkon rinnalle monet mielivät LTE-verkkoja kasvan viranomaisten mobiilin tiedonsiirtotarpeen kattamiseksi.

Virve eli viranomaisradioverkko on maanlaajuinen Tetra-radioverkko, joka mahdollistaa Suomen viranomaisten ja muiden turvallisuustoimijoiden turvallisen viestinnän.  Sen rinnalle haetaan myös LTE-pohjaista ratkaisua.

Virve-käyttäjäpäivät tuovat yhteen sekä Virven käyttäjäorganisaatioiden edustajia että laitetoimittajia. Oululaisen Bittiumilla on esillä uusin Tough Mobile -LTE-puhelin, yhdistyvät oululaisvalmistajan mukaan tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat.

Tietoturvaratkaisu on toteutettu erikoiskomponenteilla.

Kuva: Bittium

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017