Nordic3Dexpo esittelee: Kaupunkipyörä 3D-tulostuksella

Ensi viikolla järjestettävässä Nordic 3D Expossa on esillä kolmiulotteisella tulostuksella viritetty kaupunkipyörä. Espoolaisen Ideas2cyclesin kaupunkipyörän lisäksi tapahtumassa on esillä lähes kolmenkymmentä 3D-tulostimia ja -palveluita tarjoavaa yritystä.

Länsimetron viivästyminen ei ole hidastanut espoolaisen ideas2cyclesin uuden kaupunkipyörän kehittelyä. Yritys on suunnitellut polkupyörän, joka mahtuu tavallista polkupyörää helpommin julkisiin kulkuvälineisiin, mutta joka on ajettavuudeltaan parempi kuin taittopyörä.

Pyörän valmistuksessa on hyödynnetty materiaalia lisäävää valmistusta ja se esitellään ensimmäistä kertaa Nordic 3D Expossa. Tapahtuma järjestetään jo toisen kerran. Paikkana on edelleen Energia Areena Vantaalla, ja tapahtumapäivät ovat 19.-20.5.2017.

Vuosi sitten tapahtuma keräsi  yli tuhat alasta kiinnostunutta. Mukana oli ammattilaitteiden lisäksi tuotteita harrastajille.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä 3D-tulostusalan ammattilaisten FIRPA ry:n kanssa. FIRPA:n vuosiseminaari on ajoitettu näyttelytapahtumaa edeltävään päivään 18.5.2017, Vantaan Saga Congress Centeriin.

Nordic 3D Expoo juhlii tapahtumassaan myös 100 vuotiaan Suomen tuotekehitystä. Tapahtumassa järjestetään myös 3D-tulostusseminaari.

LISÄÄ: Nordic 3D Expo (LINKKI) ja video viime toukokuun tapatumasta (LINKKI, youtube) ja 3D-aiheisia uutisia Uusiteknologia.fi:ssa (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017