Lentoasema vetää puoleensa teknologiayrityksiä

Teknologiakeskuksia operoiva Technopolis laajentaa toistamiseen Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitsevaa Aviapoliksen kampustaan. Teknologiayrityksille on syntymään uutta tilaa 15,1 miljoonalla eurolla.

Technopolis laajennushanke käynnistyy kesäkuussa, ja sen arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2018.

”Edellinen laajennusosamme valmistui vuonna 2015 ja on ollut siitä lähtien täyteen vuokrattu”, sanoo Jukka Vakula, Technopoliksen pääkaupunkiseudun liiketoimintayksikön johtaja.

Aviapoliksen alue on yksi Suomen nopeimmin kasvavista korkean osaamisen keskittymistä.

”Technopoliksen yhteisöllisyyttä tukeva kampus synnyttää vuorovaikutusta yritysten välillä ja vahvistaa osaltaan alueen elinvoimaa rakentavien innovaatioiden syntymistä”, sanoo Vantaan kaupungin elinkeinojohtaja José Valanta.

Laajennuksen vuokrattava toimistopinta-ala on 5 000 neliömetriä ja sen myötä Technopoliksen Aviapolis-kampuksen kokonaispinta-ala kasvaa 30 000 neliömetriin. Technopolis voi kasvattaa kampuksen pinta-alaa uusimmankin laajennuksen jälkeen 25 000 neliömetrillä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!