IoT-kisan palkintona 50 000 euroa

Elisa Innovation Challenge -tuotekehityskilpailu käynnistyy jo kolmannen kerran. Esineiden ja teollisen internetin tuotteisiin keskittyvässä kilpailussa etsitään uusia älykkäitä ratkaisuja. Pääpalkintona on 50 000 euroa ja sparrausapua.

Teleoperaattori Elisa kisam tavoite on käyttää esineiden internetiä ja verkottuneita laitteita ratkomaan tavallisten ihmisten, yritysten tai teollisuuden arkisia ongelmia.

Kilpailuun osallistuva tuote voi olla verkottuva laite, ohjelmistotuote tai palvelu, joka hyödyntää esineiden internetin nopeasti kasvavia mahdollisuuksia.

’’IoT on tasa-arvoistava ilmiö, sillä ohjelmistokehityksen keventymisen myötä pienet startupit ja suuryritykset voivat oikeasti kilpailla samoilla markkinoilla’’, sanoo Elisan IoT-tuote- ja palvelukehityksestä vastaava johtaja Tommi Eklund.

Kilpailun osallistujat saavat halutessaan käyttöönsä Elisa IoT -alustan ja tarvittavat ohjelmistotyökalut kilpailutuotteensa kehittämistä varten. Lisäksi Elisa tarjoaa osallistujille koulutuksen työkalujen käyttöön.

Elisa Innovation Challenge -kilpailu alkaa ideointivaiheella, jonka aikana osallistujat voivat lähettää kuvauksen kilpailuideastaan Elisalle. Ideat käsitellään luottamuksellisesti ja oikeudet kilpailutuotteisiin säilyvät osallistujilla myös kilpailun jälkeen.

Kilpailuideat on toimitettava Elisalle 28. kesäkuuta 2017 mennessä. Elisan raati valikoi määräaikaan mennessä jätetyistä ehdotuksista 10 kiinnostavinta ideaa mukaan kilpailuun 7. elokuuta mennessä. Kilpailu huipentuu marras-joulukuun taitteessa, jolloin voittaja palkitaan 50 000 euron pääpalkinnolla.

Lisää: Elisan Innovation Challenge (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!