Lokakuun Teknologia17 saa rinnalleen robottitapahtuman

Lokakuussa Helsingissä järjestettävä Teknologia2017-tapahtuma saa vierelleen ensimmäistä kertaa järjestettävän Robosteam-osuuden. Esittelyssä on robotteja, joista moni nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa.

Robotsteamissa kohtaavat robottien ja tekoälyn käyttäjät, komponenttien toimittajat, robottien ja ohjelmistojen rakentajat sekä julkisen sektorin toimijat.  Sen yhteydessä järjestetään myös seminaari, jonka avaaja on liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Tapahtumassa on tulossa järjestäjien mukaan useita huippunimiä, kuten Ogan Gurel, joka on yksi Korean tunnetuimmista luennoitsijoista alallaan. Muita ovat Skolkovon robottiakatemian johtaja Albert Efimov ja Jade le Maître Ranskasta.

”Olen tyytyväinen, että robotiikka- sekä tekoäly noteerataan Suomessa nyt ensimmäistä kertaa kansainvälisenä tapahtumana’’, kertoo Omronin Suomen robotiikan myynnin kehityksestä vastaava Samuli Bergström.

Yritys esittelee tapahtumassa mobiilirobotin, jonka käyttökohteita ovat esimerkiksi sairaalat, tuotantolaitokset ja logistiikkasektori. Develor Oy:n Cristina Anderssonin tuo esille ranskalaisen Hease Roboticsin inhimillisen, tunneälykkään Heasy-robotin.

Muita yrityksiä Robosteamissa ovat muun muassa Airo Island, Evondos ja Stereoscape.

Lokakuun Teknologia 17 -messukokonaisuuteen kuuluvat Automaatio, Elkom, Hydrauliikka & Pneumatiikka, MecaTec, Levytyö, Kunnossapito ja LOGYiSCM. Kahdenvuoden takaisessa aiemmassa tapahtumassa vieraili yli 14000 kävijää.

Teknologia 17 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.-12.10.2017.

Lisäys: Kolme lavaa ja iltajuhlat

Näyttelyn lisäksi tapahtumassa on kolme eri seminaarilavaa.Tapahtumatarjonta koostuu Tekesin teollisen internetin ohjelmasta, digitaalisesta alustataloudesta,  uudesta Innovaatio-alueesta,  ja innovatiivisesta Cross Industrial Spotlight ohjelmakokonaisuudesta.

Tarkempi ohjelmasisältö päivitetään alkusyksystä. Myös Tietotekniikan ja elektroniikan seura TiES suunnittelee tapahtumaan Teknologia Forum 2017 -seminaariosuutta (LINKKI)

Teknologiatapahtuman aukioloaikaa on pidennetty keskiviikkona 11.10. Perinteisen messupäivän jälkeen on jatkoaika klo 17-19, jolloin näytteilleasettajien osastoilla on rennompi meininki After Work-hengessä.

Jatkoajan päätyttyä hallin 7 Plazalla järjestetään Teknologia17-iltajuhla, joka  on ilmainen kaikille rekisteröityneille messukävijöille ja näytteilleasettajille. llan esiintyjänä on Lauri Tähkä.

Juomia ja pientä purtavaa myydään tarjoilupisteissä. Juhla alkaa klo 19, bändi aloittaa soiton klo 19.30, valomerkki välähtää klo 22.00 ja juhlat päättyvät klo 22.30. Tapahtumaa sponsoroi Beckhoff Automation Oy.

Lisätty 6.6.2017

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!