Sigfox-toteutuksiin sertifioituja piirejä

On Semiconductor on hakenut sertifioinnin Sigfox-piiriperheelleen. Tarjolla on omat versiot niin Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan kuin Aasiaan. Yritys esittelee ratkaisujaan meneillään olevassa IoT World -tapahtumassa Santa Clarassa Kaliforniassa.

On Semicoductorilla on laajentanut sertifiointiaan Sigfox-piireille. Uusia ovat RCZ3 (AX-SFJK RF-lähetin SoC) Japanin ja Korean markkinoille sekä RCZ4 (AX-SFAZ RF lähetin SoC) käytettäväksi Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Taiwanissa.

IoT Development Kit (IDK) tarjoaa puolestaan konfiguroitavan alustan, jolle on laajat valikoima houkuttelevia ja erittäin tehokkaita IoT-järjestelmien malleja. Peruskortilla on tarjolla ARM Cortex-M3-prosessori. Laaja valikoima eri tytärkortteja tarjoavat langattoman/langallisten yhteyksien (Sigfoxin lisäksi ZigBee, BLE, CAN, Ethernet, Wifi), sekä toimilaitteiden ja anturien toimintoja.

Pilviyhteyksiä tukeva protokollat MQTT ja REST. Kehityspakettiin on integroitu kehitysympäristö (IDE), joka sisältää C++ kääntäjän, koodieditorin, debuggerin ja lukuisia aiheeseen liittyviä kirjastoja tuottaa älykkäitä pilvipohjaisten sovelluksia.

LISÄÄ: On Semiconductor (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI, valitse Finland)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017