Kosketusohjattava kännykkälaturi – ledivalo mukana

Suomesta tulee jo toinen uudenlainen kännykkälaturi oululaisen Asmon lisäksi. Uuden BrightChargerin luvataan parantavan akun käyttöikää ja vähentävän sähkönkulutusta yhdellä kosketuksella. Laite toimii myös vähän energiaa kuluttavana lediyövalona.

BrightCharger-laturi pysäyttää virransyötön automaattisesti, kun akku on täynnä. Tämä lisää akun käyttöikää, vähentää lataukseen liittyviä turvallisuusriskejä ja vähentää sähkönkulutusta.

“Käyttämällä BrightChargeria, voit ladata laitteita niin, kuin niitä on tarkoitus ladata – ja yhdellä kosketuksella. Tämä kosketus suojaa akkuasi, säästää energiaa ja lisää ympäristöystävällisyyttä,” kertoo BrightChargerin keksijä ja hallituksen puheenjohtaja Harri Tiainen.

Hänen mukaansa BrightChargerin ansiosta pistorasiaan jätetty laturi ei kuluta ylläpitovirtaa silloin, kun laturiin ei ole kytketty ladattavaa laitetta. Kun taasen laite on ladattu optimaalisesti täyteen, laturi pysäyttää latauksen eikä laturi koko ajan pyri ylläpitämään lataustasoa, mikä voi olla turvallisuusriski ja vahingollista akulle.

BrightChargerin on kehittänyt Tiasen mukaan kansainvälinen asiantuntijatiimi, jossa yhdistyy tuotekehitysosaaminen, immateriaalioikeuksien tuntemus sekä pitkä kokemus akkujen lataukseen liittyvästä tutkimuksesta.  Yritys hakee rahoitusta Indiegogo-joukkorahoituskampanjassa. Toimitukset luvataan aloittaa syksyllä.

LISÄÄ: Brightcharger (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!