Varavirtalähde kaikilla liittimillä

WellBiit tuo markkinoille 5000 milliampeerin Bluebiit PowerCard 5000 mAh -varavirtalähteen, joka on yhteensopiva kaikkien uusien älypuhelimien latausliittimien kanssa. Mukana on tuki myös Applen Lightning- ja uudelle USB-C-liitännälle.

Kiinteällä Micro-USB –latausliittimellä varustettu PowerCard 5000 mAh lataa Micro-USB –latausportilla varustettuja laitteita kuten älypuhelimia, tabletteja, ja langattomia kuulokkeita. Laite tarjoaa kahden ampeerin latausvirran.

Laitteen päätyyn sijoitetulla Lightning –yhteensopivalla, adapterilla lataat lisäksi Applen Lightning portilla varustettuja laitteita. Laitteen päästä löytyy myös uusimpiin USB-C –latausliitännällä varustettuihin laitteisiin yhteen sopiva USB-C -adapteri.

Varavirtalähteen pinta on kumimainen ja ulkomitat ovat  117.5 x 68.5 x 9.7 mm ja paino 100 grammaa. Bluebiit on suomalainen tuotemerkki, jota WellBiit Oy kehittää ja markkinoi.

LISÄÄ: Bluebiit (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!