Rankempaa virtaa Ethernet-liittimestä

Linear Technology on julkistanut uuden Ethernet-verkkojen teho-ohjainpiirin. LT4294 tukee uutta IEEE 802.3bt-standardia. Sen avulla voidaan liittää verkkoon laitteita, jotka vaativat jopa 71 watin sähkötehon.

Power over Ethernet (PoE) -standardi – IEEE 802.3bt Draft 2.3 -yhteensopiva lisää virranhallintaa uusien sovelluksien ja ominaisuuksien käyttöönottamiseksi.

Uusi standardi tukee kymmenen gigabitin Ethernettiä (10GBASE-T), mutta on taaksepäin yhteensopiva vanhempien IEEE 802.3af- ja 802.3at PoE -laitteiden kanssa.

Siltanohjaimen LT4321:n kanssa LT4294 PD-ohjain tarjoaa Linearin mukaan jopa 99 prosenttia RJ-45-liittimestä saatavana olevaa tehoa. Lisäksi tuetaan äskettäin käyttöön otettuja ominaisuuksia, kuten lisättyjä PD-luokkia (5,6,7 ja 8), PD-tyyppejä (Type 3 ja Type 4) ja 5-tapahtumaluokitus.

LT4294 on yhden normin (Single-Signature) 802.3bt PD-ohjain, joka voi toimia minkä tahansa korkean hyötysuhteen hakkuriregulaattorin kanssa.

Toisin kuin perinteiset PD-ohjaimet, joihin on integroitu tehomosfetti, uutuus voi ohjata ulkoista mosfettiä. Ratkaisu vähentää PD:n lämpöhäviötä ja maksimoi hyötysuhteen, mikä on erityisen tärkeää 802.3bt:n suuremmilla tehotasoilla.

Uutta LT4294:ta tarjotaan teollisuuden ja autoteollisuuden käyttölämpötilamitoituksilla. Tarjolla on myös kehityötä tukevat koekortit (kuvassa).

LISÄÄ: LInear Technology (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!