Kiina hakee yhteyksiä teknologiateollisuuteen

Kiinassa uskotaan Suomen teknologiaosaamiseen. Tampereelle on perustettu kiinalaisen Jiangsunin toimipiste, jonka tavoitteena on ostaa Suomesta uusia innovaatioita, tuotteita ja teknologioita. Myös Hermian Yrityskehitys panostaa Kiina-toimintaansa.

Jiangsu Association for Science and Technology (JAST) ja Hermia Yrityskehitys Oy ja sopivat heinäkuun lopulla yhteistyöstä sekä uudenlaisen Overseas Stationin -keskuksen toiminnan aloittamisesta Tampereella.

Uuden keskuksen tavoitteena on kasvattaa suomalaisten pk-yritysten vientiä Kiinaan. Keskusta pyörittävä JAST on Jiangsun provinssin yritysten kehitysverkosto, joka voi auttaa esimerkiksi bisneskontaktien luomisessa Kiinassa.

JAST pystyy myös hankkimaan rahoitusta yritysten kehitystyöhön ja teknologian hankintaan. Nyt solmitun yhteistyön lisäksi Hermia Yrityskehityksellä on myös muiden Kiinan provinssien kanssa käynnissä keskusteluja vastaavantyyppisten edustustojen avaamisesta.

Hermia Yrityskehitys on vahvistanut Kiinan toimintojaan myös merkittävästi. Sillä on yhteistyöverkostot Jiansungin lisäksi Shanghaissa ja Guangdongin sekä Hubein maakunnissa. Kiinan päätoimipiste sijaitsee Shanghaissa. Lisäksi sillä on toimistot Wuhanissa sekä Dongguan Cityssä. Loppukesästä avautuvat myös Guangzhoun, Shenzhenin, Suzhoun ja Nanjingin toimipisteet.

Kuva: Hermia Yrityskehitys Oy ja Jiangsu Association for Science and Technology (JAST) allekirjoittivat heinäkuun lopulla asiakirjan yhteistyöstä sekä Overseas Stationin toiminnasta.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017