Piikiekkotehdas laajentaa – lisää työntekijöitä

Vantaalla piikiekkoja valmistava Okmetic palkkaa seuraavan vuoden aikana vähintään 40 uutta työntekijää.  Uuden tuotantolinjan on tarkoitus käynnistyä vuoden 2018 aikana.

Piikiekkoja valmistava teknologiayritys Okmetic rakentaa parhaillaan nykyisten toimitilojensa rinnalle yli 1000 neliön laajennusta ja täydentää olemassa olevaa tuotantokapasiteettiaan.

Piikiekkojen kysynnän kasvu sekä meneillään olevat investoinnit jatkojalostettujen C-SOI-kiekkojen ja muiden vaativampien kiekkojen valmistamiseen lisäävät yrityksen tiedotteen mukaan henkilöstötarvetta.

”Tekijöitä tarvitaan erityisesti tuotantotehtäviin. Osa tehtävistä sijoittuu puhdashuoneeseen. Suurin osa tehtävistä on kolmivuorotyötä”, sanoo Okmeticin johtaja Markus Virtanen. Rekrytoinnit  jatkuvat kevääseen 2018 saakka.

Okmeticin tehdas sijaitsee Vantaalla Kehä III:n varrella, lentoaseman tuntumassa. Tehtaalla työskentelee nykyisin noin 380 työntekijää. Yritys toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!