Vähäkohinainen Buck-regulaattori

Linear Technologyn synkronisessa Buck-muuntimessa LTC7150S:ssa on differentiaalinen VOUT-etätunnistus. Pienikokoinen BGA-koteloitu piiri tarjoaa 20 ampeerin virran ja laajan jännitealueen.

Linearin uutuuspiiri hyödyntää valmistajan Silent Switcher 2 -tekniikkaa. Piiri sisältää integroidut ohituskondensaattorit ja hyvän EMI-suojauksen.

3,1 – 20 voltin tuloalue tukee ​​sovelluksia, joissa tarvitaan useita välilinjajännitteitä. Piiri on myös yhteensopiva monien akkutyyppien kanssa.Hyötysuhde voi olla jopa 96 prosenttia.

Piirin onivaiheisen (jopa 12) toiminta tarjoaa useiden muuntimien rinnakkaisuuden. Ratakaisun avulla voidaan käsitellä suuriakin virtoja pienellä tulo- ja lähtökapasitanssien lisäyksellä.

Piiri sopii myös suurien alas askeltavan muunnoksen sovelluksille, jotka toimivat korkeilla taajuuksilla ja vaativat nopeita transienttivasteita. Toiminta on säädettävissä 400 kilohertsistä kolmeen megahertsiin.

Point-of-load -sovelluksissa piiri pystyy antamaan tehoa suuren virran ja matalan jännitteen esimerkiksi DSP-, FPGA- ja ASIC -piireille. Muita uutuuspiirin sovelluksia ovat teleliikenteen hajautetut tehoarkkitehtuurit ja muut suuren tehotiheyden järjestelmät.

Piiri on paketoitu 42 jalkaiseen 5 x 5 x 1,3 millimetrin BGA-koteloon.

LISÄÄ: Linear Technology (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017