Sirico osti lisää sopimusvalmistusta

Tyrnävällä toimivan Ele-Products Oy:n elektroniikan sopimusvalmistusliiketoiminta siirtyy osaksi Sirico Electronics Oy:tä. Yhtiö jatkaa nykyisissä toimitiloissaan Tyrnävällä.

Toiminta jatkuu Ele-Products Oy:n nimellä ja henkilöstöllä. Työntekijät siirtyvät uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Käytännön ostajana on Sirico Electronicsin tytäryhtiö, jonka vähemmistöosakkaana Ele-Productsin perustaja Pasi Haapalainen jatkaa.

Osana toteutettavaa yritysjärjestelyä nimitetään lokakuun alusta sekä Sirico Electronics Oy:n että uuden Ele-Products Oy:n toimitusjohtajaksi DI Antti Meritalo.

Sirico Electronics Oy:n hallituksen puolesta Harri Ojala toteaa tiedotteessa, että tehty liiketoimintakauppa ja muutokset tukevat erinomaisesti Sirico Electronics Oy:n kasvustrategiaa ja laajentaa tuotanto-osaamista.

’’Ele-Productsissa on esimerkiksi pitkä kokemus elektroniikan suojauksessa käytettävästä muovivaluteknologiasta sekä innovatiivisesta kotityöverkostosta osana joustavaa valmistuskapasiteettia’’, Ojala viestii.

Ele-Productsin perustaja Toivo Haapalainen puolestaan uskoo Sirico-liiketoimintakaupan säilyttävän  henkilöstön työpaikat, joka oli järjestelyyn ryhtyessämme keskeinen tavoite. Se mahdollistaa samalla hänen oman  eläkkeelle siirtymisen.

Pietarsaarelainen Sirico Electronics harjoittaa elektroniikan osavalmistusta pienissä ja keskisuurissa sarjoissa muun muassa koneiden, laivanrakennusteollisuuden ja muiden investointituotteiden valmistajille. Yhtiön liikevaihto on noin viisi miljoonaa euroa.

Kuva: Sirico Electronics

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017