Helvar suojasi oululaistekniikalla valaistusjärjestelmänsä

Helvar suojaa valaistusjärjestelmiensä etähallinnan oululaisen Tosiboxin tekniikan avulla. Suojatun etäyhteyden kautta kohteet ovat paitsi turvassa, myös entistä helpommin seurattavia ja huollettavia.

Helvar pystyy seuraamaan kohteen teknisiä tietoja ja energiankulutusta nyt etänä, Järjestelmä hälyttää mahdollisista vioista ja tällöin Helvarin työntekijät voivat suojatulla etäyhteydellä tarkistaa vikailmoituksen.

Samalla yrityksen työntekijät näkevät mahdollisten huoltotoimenpiteiden tarpeen, ja voidaanko toimenpiteet suorittaa etänä vai paikan päällä. Helvar asentaa Tosiboxin yhteydet kaikkiin yhtiön uusiin suurkohteisiin.

Tosiboxin tekniikan avulla Helvar tarjoaa nykyisin kaikkiin uusiin kohteisiin automaattisesti huolenpitosopimuksen kahden vuoden takuuajaksi.

’’Meillä on suurimmassa kohteessa 552 reititintä ja yli 90 000 valaisinta, ja nyt jokaista valaisinta ja valaisinryhmää voidaan turvallisesti säätää”, Helvarin Suomen myyntijohtaja Jukka Riikkula kertoo.

Helvarin asiakkaita ovat erilaiset toimistot, oppilaitokset ja julkiskohteet kuten kauppakeskukset. Yrityksen liikevaihdosta yli 90 prosenttia tulee tällä hetkellä Suomen rajojen ulkopuolelta.

Kuvituskuva: Helvar

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017