Uusia radiomittauslaitteita – akkupaketit lisävarusteena

Rohde & Schwarz esittelee Nürnbergin European Microwave Week 2017 tapahtumassa uuden radiomittalaitesarjan, joka koostuu R & S ZNL -vektoripiirianalysaattorista ja R & S FPL1000-spektrianalysaattorista. Ulkoisesti samanlaisen näköisiin laitteisiin saa myös akkukäytön.

Rohde & Schwarz ZNL -verkkoanalysaattorin ja FPL1000-spektrianalysaattori soveltuvat tärkeimpiin RF-mittauksiin tutkimus-, huolto- ja tuotantosovelluksissa.  Näihin mittauksiin kuuluvat komponenttien, kuten antennien, vaimentimien, suodattimien ja vahvistimien, karakterisointi sekä signaalilähteiden mittaukset.

Laitteilla voidaan tehdä esimerkiksi spektrin mittaukset, analoginen ja digitaalinen signaalin demodulaatio- sekä tarkat tehonmittaukset.

Uusi FPL1000-spektrianalysaattori toimii taajuusalueella 5 kHz – 3 GHz. Se tarjoaa kiinteän RF-suorituskyvyn tyypillisellä -108 dBc: n vaihekohinalla 10 kHz: n offsetilla (1 GHz: n kantoaalto) ja näytön keskimääräisellä häiriötasolla (DANL) -167 dBm käyttäen valinnaista esivahvistinta.

ZNL tarjoaa hyvää verkkoanalysaattorin suorituskykyä, jonka dynaaminen alue on jopa 130 dB  ja lähtötehoalue -40 dBm – +3 dBm. Laite toimii versiosta riippuen taajuusalueilla 5 kHz – 3 GHz tai 5kHz-6 GHz.

Laitteeseen voidaan yhdistää mukaan lisäominaisuuksina spektrianalysaattorin toimintoja sekä NRP RF-tehoanturi tarkkaan signaalin tason mittaamiseen.

ZNL:n että FPL1000: n spektrianalysaattoritoiminta sisältää laajan valikoiman erilaisia spektrimittauksia, kuten kanavan teho, vierekkäisen kanavan vuodon suhde (ACLR), signaali-kohinasuhde, harmoninen särö, kolmannen kertaluvun leikkausta piste (TOI) ja AM-modulaation syvyys.

Laitteiden käyttöliittymänä  on 10,1 tuuman WXGA-tarkkuuksinen kosketusnäyttö. Laitteet ovat suunniteltu helposti siirrettäviksi ja niihin on saatavissa lisävarusteena akkupaketti kenttäkäyttöä varten. Laitteen ulkomitat ovat 408 mm x 235 mm ja paino 6-8 kiloa.

European Microwave Week 2017 järjestetään Nürnbergissä 10-12.10.2017. Lisää (LINKKI)

LISÄÄ: Rohde & Schwarz (LINKKI),  SNL-vektoripiirinalysaattori (LINKKI) ja FPL1000-spektrianalysaattori (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!