Pieni ja lähes kohinaton tehomoduuli

Linear Technology tuo tehomoduulien sarjaan pienikokoisen ja kohinaisen LTM8065 μModule-teho-ohjaimen. Moduulin syöttöjännite voi olla 40 volttia ja tulojännitteet 12V – 36 voltia. Linear Technology on nykyisin osa Analog Devices -konsernia.

Uutuus käytettäväksi kohinaherkissä signaalinkäsittelysovelluksissa, kuten lääketieteen kuvantamis- ja RF-järjestelmissä. Muita sovelluksia voivat olla teollisuusrobotit, testaus- ja mittauslaitteet, tehdasautomaatio- ja avioniikkajärjestelmät.

Moduulin Silent Switcher -arkkitehtuurin valmistaja lupaa poistaa EMC/EMI -emissiot, mahdollistaen LTM8065:n läpäisevän CISPR 22 -luokan B –vaatimukset.

LTM8065:n pieni 6,25 x 6,25 x 2,32 millimetrin BGA-kotelointi sisältää hakkuriohjauksen ohjaimen, tehokytkimet, induktorin ja muut tukikomponentit.

Uutuusmoduuli pystyy tuottamaan 2,5A jatkuvan  lähtövirran 5V:n kuormitukselle 12V:n tuloalueelta aina 85 °C lämpötilassa ilman jäähdytyslevyä tai ilmanvirtausta.

Antojännite on säädettävissä yhdellä vastuksella välillä 0,97 V-18 V. Näin laaja antojännitealue tarjoaa monipuolisuutta yhdellä tuotteella tuottamaan yleiset järjestelmäväyläjännitteet 3,3 V, 5 V, 12 V ja 15 V.

Kytkentätaajuutta voidaan säätää yhdellä ulkoisella vastuksella tai se voidaan synkronoida ulkoiseen 200 kHz:stä kolmeen megahertsin kelloon.

Moduulissa neljä toimintatilaa: Burst Mode -toiminto, pulssin ohittamisen tila, pulssi hyppytila hajaspektrimodulaatiolla ja ulkoisen synkronoinnin tila. Burst Mode tilan lepovirta on 8 μA, joten moduuli sopii myös akkujärjestelmille.

LTM8065-moduulin käyttölämpötila-alue on -40 °C – 125 °C.

LISÄÄ: Analog Devices / Linear Technology (LINKKI) ja yhdistyminen (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!