Helsinkiin uusi kehityskeskus terveysteknologialle

Helsinkiin avattiin eilen Meilahteen uusi terveys- ja elämäntieteiden kohtaamispaikka. Uuden Terkko Health Hubin avulla halutaan rakentaa siltaa uudenlaisen terveys- ja bioalojen tutkimuksen ja yritystoiminnan välille.

Helsingin yliopiston Meilahden kampuskirjaston tilat on uudistettu kokonaan kohtaamispaikaksi opiskelijoille, tutkijoille ja muille terveys- ja elämäntieteiden ammattilaisille.

Terkko Health Hub kokoaa saman katon alle lisäksi ideakiihdyttämöjä, kasvuyrityksiä, terveystieteisiin erikoistuneen Meilahden kampuskirjaston sekä vuokrattavissa olevia toimisto- ja tapahtumatiloja. Tiloissa toimii myös kaikille avoin Well-kahvila.

Tiloja isännöi Helsinki Think Company -yrittäjyysyhteisö, ja Helsingin yliopisto ja Helsingin yliopistollinen sairaala HUS ovat toiminnassa mukana. Muita toimijoita ovat Helsingin kaupunki ja Aalto-yliopisto.

Health Capital Helsinki -allianssin tavoitteena on kehittää pääkaupunkiseudun elämäntieteiden ja terveysteknologia-alan kokonaisuutta ja auttaa kaupallistettavien tutkimusideoiden tunnistamisessa ja jatkojalostamisessa. Lisäksi Health Capital Helsinki luotsaa alan startup-yrityksiä kohti pääomasijoituskelpoisuutta.

LISÄÄ: Terkko Health Hub (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!