Tekniikka-messut muuttuu – Smart Factory marraskuussa 2018

Jyväskylän messut järjestää ensi vuoden Tekniikka-messunsa uudella Smart Factory -nimellä. Se sitoo yhteen teollisen internetin ja Industry 4.0 -kokonaisuuden teemat sekä niihin liittyvän teknologia-, palvelu- ja asiantuntijatarjonnan.

Uusi Smart Factory 2018 on Jyväskylän messujen kehitysjohtaja Raimo Pylvänäisen mukaan tarkoitettu kaikille toimijoille, joita koskettaa digitalisaation aiheuttama muutos tuotannolliseen toimintaan sekä siihen liittyviin uusiin palveluihin ja konsepteihin.

Smart Factory -messuilla saavat tunnetut teknologia- ja palveluntarjoajat rinnalleen myös uusia digitaalisen murroksen synnyttämiä yrityksiä. ’’Tuotannon digitalisaatio ei ole hypeä, vaan sillä tehdään todella kovia tuloksia jo nyt’’, sanoo tapahtuman merkitystä kehuva tamperelaisen Leanware Oy:n toimitusjohtaja Janne Viinikkala.

Uusi Smart Factory korvaa Jyväskylän messujen tiedotteen mukaan aiemmin järjestetyn Tekniikka-messut. Uudessa tapahtumassa nostetaan uusien elementtien lisäksiesille entuudestaan tutut, teemat kuten automaatio, konenäkö, robotiikka, teollinen internet ja kyberturvallisuus.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017