Kyperkumppanuuden luonut Cyber Trust voitti Dimecc-kisan

Yhdysvaltain ja Suomen kyberkumppanuuden luonut Cyber Trust palkittiin eilen tutkimusyhteisö Dimeccin vuosiseminaarissa. Fimeccin kiertopalkinnon vastaanotti iltatilaisuudessa Cyber Trustin ohjelmajohtaja Markku Korkiakoski Bittium Oy:stä.

Yhdysvaltain ja Suomen uusi tutkimusyhteistyö syntyy Oulun yliopiston kyberturvatutkimuskeskuksen ja yhdysvaltalaisen National Science Foundationin Industry University Cooperative Research Center –ohjelman (I/UCRC) ja välille.
Yhdysvallat ja Suomi sopivat merkittävästä kyberkumppanuudesta Cyber Trust -ohjelman pohjustuksen ansiosta. Cyber Trust äänestettiin voittajaksi Dimeccin Turussa järjestetyssä vuosiseminaarissa, johon kokoontui vajaat 200 keskeistä teollisuuden vaikuttajaa.

”Kyberturvaa koskeva tutkimusyhteistyö tarjoaa Suomelle mittavia yhteistyömahdollisuuksia ja on samalla osoitus huippuosaamisestamme”, painottaa palkinnon luovuttanut Dimeccin toimitusjohtaja Harri Kulmala.

Dimecc palkitsi kolme vaikuttajaa

Vuosiseminaarissa palkittiin juhlallisesti myös kolme pitkään ja poikkeuksellisen merkittävällä tavalla DIMECCin tärkeää työtä edistänyttä teollisuusvaikuttajaa. Dimecc Fellow -arvonimen saivat F-Securen tutkimus- ja kehitysjohtaja Janne Järvinen, Bittium Oy:n myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtaja Markku Korkiakoski sekä Rolls-Roycen teknologiajohtaja Sauli Eloranta. Aiemmin Fellow-arvonimen on saanut viisi henkilöä.

Kuva: Erikoismetallisen Prize-kiertopalkinnon luovutti  Cyber Trustin ohjelmajohtaja Markku Korkiakoskelle (oikealla) Dimeccin toimitusjohtaja Harri Kulmala tutkimusyhteisön vuosiseminaarissa Turussa. Kuva: Ingmar Baarman / Dimecc.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017