Slush laajenee pientapahtumilla – Smash alkaa 28.11.2017

Startupien sijoittajatapahtumaksi kehittynyt Slush-tapahtuma laajenee tulevaisuuden liikkumisen ja tieteen sisartapahtumilla. Musiikkialan Slush laajenee kaksipäiväiseksi ja marraskuun järjestetään sporttialan Smash-tapahtuma 28-29.11.2017.

Megaluokan kongressi- ja demotapahtumaksi kasvanut Slush järjestetään Helsingin messukeskuksessa 10. kertaa marraskuun viimeisellä viikolla. Valtiomiestason vieraiden lisäksi tapahtumaan odotetaan 17 500 osallistujaa, joten ävijämäärää ei haluta enää kasvattaa, vaan kasvua ja fokusoidumpaa otetta haetaan sivutapahtumista.

Joulukuun 1. päivä Helsingin messukeskuksen kongressiosassa järjestettävien Mobility- ja Science-tapahtumien lisäksi Helsingin kaapelitehtaalla marraskuun lopulla järjestettävä Slush Music -tapahtuma kasvaa kaksipäiväiseksi. Vuosi sitten ensimmäisen kerran toteutettu sportti- ja hyvinvointialueen Smash järjestetään 28.-29.11.2017 Suvilahden Kattilahallissa.

Uusi tulevaisuuden liikkumiseen keskittyvä Slush Y Mobility järjestetään 1. joulukuuta Messukeskuksen seminaariosassa yhteistyössä ajatushautomo Demos Helsingin kanssa. Samassa paikassa järjestetään myös Tieteen Slush Y Science -tapahtuma, jonka takana ovat Helsingin yliopisto, Helsinki Think Company sekä tutkimuslaitos Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE).

Toimialakohtaisten tapahtumien ideana on järjestäjien mukaan luoda vuorovaikutusta kasvuyritysten ja eri toimijoiden välillä – kohdennetusti toimiala kerrallaan.  Järjestäjät kertoivat kehitteillä olevan jo muitakin sisartapahtumia nykyisten tapahtumien lisäksi.

LISÄÄ: Slush (LINKKI), Slush Music (LINKKI), Smash (LINKKI) ja Slush Y Mobility (LINKKI) ja Slush Y Science (LINKKI) sekä aiemmat Slush- (LINKKI) ja Smash- (LINKKI) uutiset Uusiteknologia.fi:ssä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017