Pienivirtainen IoT-näyttö

Näyttövalmistaja Pervasive Displays (Pdi) ja Cypress Semiconductor ovat tuoneet Internetiin liitettävän pienikokoisen näyttösarjan. Uusi PSoC 6 BLE Pioneer Kit tarjoaa Bluetoothin kautta päivitettävän näytön IoT-laitteille, jonka tehonkulutus on viilattu minimiin.

Cypressin PSoC 6 BLE Pioneer -sarja koostuu PSoC63 -pohjaisesta kehityskortista ja sen päälle liitettävästä 2,7 tuuman kokoisesta 264 x 176 pisteen Persasive Displaysin e-paperinäyttökortista.

PSoC 63-piirissä on kaksi ARM-prosessoriydintä, langattomat BLE-yhteydet ja ohjelmoitavia analogialohkoja. Näyttökortti liittyy pohjakorttiin Arduino-yhteensopivalla liityntärajapinnalla.

Korttisarjan e-paperinäyttö käyttää paljon vähemmän energiaa kuin perinteinen TFT-nestekidenäyttö (LCD). Ne eivät vaadi taustavaloa eikä niitä tarvitse päivittää jatkuvasti.

E-paperi kuluttaa sähköä vain kun näytön kuvaa halutaan muuttaa. Se tarjoaa myös erittäin laajan katselukulman, joten sitä voidaan lukea ongelmitta kirkkaassa auringonvalossa ja viivakoodilukijoiden avulla. Pervase Displaysin mukaan e-paperi-näyttö, voi toimia kuukausien tai jopa vuosien ajan pienellä akulla.

LISÄÄ: Cypress Semiconductor (LINKKI), Pervasive Displays (LINKKI), Cypressin PSoC 6 BLE Pioneer Kit (LINKKI), ja Cypressin jakelijat (LINKKI) ja myyntikonttorit (LINKKI, valitse Finland)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!