Tampereen IoT-seminaari jo kolmannen kerran

Tampereen ammattikorkeakoulussa järjestetään huhtikuussa jo kolmannen kerran IoT-aiheinen seminaari näyttelyineen. Viime vuonna IoT-seminaari keräsi 620 osallistujaa lähes kahdestasadasta yrityksestä, esityksiä oli 36 ja näytteilleasettajia 34.

Tämän vuoden eri sessioiden teemoja tullevat olemaan yliopettaja Mauri Inhan mukaan Iot ideoista konkretiaan, tietoturva, kannattavaa liiketoimintaa IoT:n avulla, eri verkkoteknologia, joista uusimpana NB-IoT.

Muita aiheita ovat terveysteknologian IoT-ratkaisut, koneautomaatio, teollinen-Internet, konepajateollisuus ja palvelut. Esineiden internettiä käsittelevä seminaari järjestetään Tampereen ammattikorkeakoululla 18.-19.4.2018. Seminaari on maksuton.

Kuvituskuva: Shutterstock

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!