Uusittu patenttikäsikirja verkosta

Patentti- ja rekisterihallituksen patenttikäsikirjasta on julkaistu uusi päivitetty versio. Patenttikäsikirja on ladattavissa verkon kautta pdf-tiedostona.

Uusittu patenttikäsikirja tarjoaa kattavan tietopaketin sekä asiakkaille että PRH:n omalle henkilökunnalle esimerkiksi kansallisten patenttihakemusten käsittelystä ja myönnettyjä patentteja vastaan tehtyjen väitteiden käsittelystä.

Käsikirjassa on myös hyödyllisyysmalliasioiden käsittelystä ja kansainvälisestä uutuustutkimuksesta sekä kansainvälisestä patentoitavuuden esitutkimuksesta. Käsikirjan asiasisältöön on tehty yhteystietojen lisäksi pieniä täsmennyksiä ja kielellisiä parannuksia.

LISÄÄ: Patenttikäsikirja (LINKKI, pdf, 2,49 Mt)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!