Nokian johtokunta muuttui – uusi operatiivinen johtaja

Nokian johtokuntaan on nimitetty uudeksi operatiiviseksi johtajaksi aiemmin muutosjohtajana toiminut Joerg Erlemeier. Edellinen operatiivinen johtaja Monika Maurer jättää Nokian siirtymäajan jälkeen.

Saksalainen Joeng Erlemeierilla on kandidaatin tutkinto insinööritieteistä (elektroniikka ja tietoliikenne) Fachhochschule Aachenista Saksassa. Erlemeier raportoi Nokian toimitusjohtaja Rajeev Surille

Nokialla Erlemeier on toiminut yli 20 vuotta.  Hän on toiminut muun muassa yhtiön Lähi-idän ja Afrikan alueen maajohtajana, Aasian ja Tyynenmeren alueen, Japanin sekä Pohjois-Amerikan palveluista vastaavana johtajana ja Mobile Networks -liiketoimintaryhmän operatiivisena johtajana.

Nokian uusi johtokunta koostuu nyt seuraavista jäsenistä: Rajeev Suri, Basil Alwan, Hans-Juergen Bill, Kathrin Buvac, Ashish Chowdhary, Joerg Erlemeier, Barry French, Bhaskar Gorti, Federico Guillén, Gregory Lee, Igor Leprince, Kristian Pullola, Marc Rouanne, Maria Varsellona ja Marcus Weldon.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!