Keysightin Nemo-testerit sopivat NB-IoT-verkkomittauksiin

Mittauslaitevalmistaja Keysight on testannut Nemo Outdoor -järjestelmäänsä Telian kanssa. Ratkaisua käytettiin NB-IoT- ja LTE-M-verkkorakenteiden analysointiin laboratoriossa, mutta myös Telian kaupallisessa matkapuhelinverkossa.

Keysightin Nemo Outdoor  ja Nemo Analyse -analysointityökalut soveltuvat IoT-rakenteiden testaamiseen NB-IoT- ja LTE-M-verkoissa. Nemo Outdoor ja Nemo Analyse soveltuvat verkon kattavuuden tarkastamiseen ja verkon keskeisten suorituskykyindikaattoreiden analysointiin.

”Pilotissa mahdollistimme Telian IoT-palvelun mittaamisen Nokian toimittamassa verkossa”, sanoi Keysight Technologiesin Nemo-mittausratkaisujen päällikkö Kai Ojala.

Nemon ratkaisuja voidaan käyttää laajemminkin tuotekehityslaboratoriossa, kenttäkokeissa, laitteiden suorituskyvyn mittauksessa, verkon hyväksynnässä, verkon vertailussa tai verkon palvelutason tarkistamisessa.

”Pilottihankkeen onnistumisen myötä voimme nyt aloittaa uusien ratkaisujen rakentamisen asiakkaillemme tulevina kuukausina’’. sanoo Telia-liiketoiminnan johtaja Mikael Sundholm.

Oulussa toimivan Keysight Nemo-yksikön tausta on aiemmissa Aniten ja Elektrobitin testaustoiminnoissa.

LISÄÄ: Keysight Nemo Outdoor (LINKKI) ja Nemo Analyze (LINKKI)

Kuvat: Keysight

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017