Lisää IoT-tekniikkaa lastinkäsittelyyn

Cargotec ottaa tuotteissaan käyttöön Orange Business Servicesin globaalin IoT-ratkaisun. Miljoonien eurojen IoT-sopimus tuo lisää älyä suomalaisyrityksen laitteistoihin ja helpottaa niiden monitorointia ja ylläpitoa.

Orangen IoT-ratkaisun avulla voidaan saavuttaa paras mahdollinen käyttöaste sekä reagoida etänä jo ennen kuin huoltoa vaativia ongelmia ilmenee. Orange auttaa lisäksi Cargotecia kehittämään datalähtöisiä palveluita. Sopimukseen kuukuvat Cargotecin Kalmar, Hiab ja MacGregor -toiminnot.

Orangen IoT-palvelu kattaa saumattoman SIM-korttien tilaamisen, näppärän aktivoinnin ja seurannan portaalin kautta, samanhintaiset SIM-kortit kaikissa toimipaikoissa sekä skaalautuvat yhteydet, jotka kattavat 220 maata ja aluetta.

”Luotettava IoT-kommunikaatiojärjestelmä, globaali läsnäolo paikallisella tuella ja houkutteleva liiketoimintamalli ovat meille elintärkeitä matkallamme kohti älykkään lastinkäsittelyn markkinajohtajuutta”, Cargotecin tietohallintojohtaja Soili Mäkinen sanoo.

Orangen IoT- ja analytiikkaratkaisu Datavenue tukee jo yli 14 miljoonaa kytkettyä laitetta. Palvelua käytetään monilla eri toimialoilla, kuten terveydenhuollossa, autojen datayhteyksissä, älykaupungeissa ja teollisuudessa. Tämän lisäksi ratkaisu näkyy jokapäiväisessä elämässä, kuten älykodeissa, terveydenhuollossa ja puettavassa teknologiassa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!