Vettä ja pölyä kestävä ohjain tuo internetin tehtaaseen

National Instruments (NI) on julkaissut IP67-suojausluokitellun IC-3173 Industrial Controller -ohjaimen, joka sopii tehtaiden internet-ratkaisuihin. IP-luokitus takaa toiminnan pölyn ja veden vaikutusalueella IEC-standardin 60529 mukaisesti.

Uudet National Instrumentsin ohjaimet tukevat Time Sensitive Networking (TSN) toimintoa, joka on IEEE 802.1 Ethernet -standardin seuraava kehitysevoluutio. TSN tarjoaa hajautetun aikasynkronoinnin, alhaisen vasteajan sekä aikakriittisen ja yleisen verkkoliikenteen lähentymisen.  Uusi ohjain voi toimia tehdastiloissa esimerkiksi netin reunasolmuna.

Uusi NI:n Industrial Controller sopii teollisuus- ja konenäkö-sovelluksiin, sen tukiessa sekä laitteisto-ajastettua IEEE 1588 Precision Time Protocol (PTP) protokollaa sekä Time Sensitive Networking (TSN) verkotusta.

Ohjaimet perustuvat Xilinxin Kintex-7-mallin FPGA-piiriin, jonka luvataan parantavan mukautetun I/O-ajastuksen, synkronoinnin, ohjauksen ja kuvankäsittelyn resursseja. Mukana on myös EtherCAT Master -osuus I/O-tarpeisiin.

Ohjaimien välisen kommunikoinnin lisäksi TSN-osuuden kautta järjestelmiin voidaan integroida synkronoituja anturimittauksia. Siihen NI tarjoaa omaa TNS-yhteensopiva CompactDAQ-alustaa.

Uudessa ohjaimessa on 2,2 gigahertsin Intelin Core i7 dual-core -prosessori, kahdeksan gigatavua DDR3-RAM-muistia, 64 gigatavun tallennusmuisti, neljä sähköä antavaa PoE-GigE -porttia sekä kaksi USB 3.0 – ja kaksi DisplayPort -liitäntää.

LISÄÄ: National Instrumens (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja TNS-tietoa (LINKKI) ja EtherCAT-tietoa (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusinta tietoa   – Lue tästä ilmaiseksi!