Robotit täyttävät maaliskuussa Tampere-talon

Maaliskuussa Tampereella järjestettävä European Robotics Forum (ERF) kokoaa yhteen lähes tuhat robotiikan huippuasiantuntijaa. Foorumin teemoja ovat muun muassa. ihmisen ja robotin välinen yhteistyö sekä robotiikka teollisuuden tuottavuuden ja palvelualojen parantajana.

Tampere-talolla 13. – 15.3.2018 järjestettävä robottitapahtuma tarjoaa suomalaisille yrityksille mielenkiintoisen mahdollisuuden verkottua. Tämän vuoden foorumi koostuu yli 70 sessiosta, joiden aiheet käsittelevät lähes kaikkia robotiikan aihealueita lainsäädännöstä sovelluksiin ja terveydenhuollosta teolliseen valmistukseen.

Sessioiden välillä osallistujilla on reilusti aikaa tutustua mukana olevien yli 30 näytteilleasettajan tarjontaan ja verkostoitua muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tapahtumassa esitellään alan uusinta tutkimusta. EU:n er  Horizon 2020 -ohjelma on mukana myös tapahtumassa.

ERF2018 on järjestyksessään yhdeksäs tapahtuma, sen suosio on noussut tasaisesti vuodesta 2010 saakka. Foorumi on alan soveltajien, loppukäyttäjien, päättäjien, tutkijoiden, insinöörien, rahoittajien ja yrittäjien suurin vuosittainen tapaamispaikka.

LISÄÄ: European Robotics Forum (LINKKI) ja alustava ohjelmarunko (LINKKI, pdf) ja lisää Suomen robottikannasta Suomen Robotiikkaiyhdistyksestä (LINKKI)

Kuvituskuva: ABB