Kannettavassa 17 tunnin akkukesto

Panasonic on esitellyt uuden version Toughbook CF-20:sta,  joka tarjoaa pitkän akkukeston. Laite on lujitetun läppärin ja tabletin yhdistelmä. Sylimikrona laite toimii 17 tuntia yhdellä latauksella ja tablettina 8,5 tuntia.

Panasonic Toughbook CF-20 uuden mk2:n tablettiosa voidaan kääntää näppäimistön päälle tai irrottaa kokonaan. Lujitettu laite kestää pudotuksen 120 senttimetrin korkeudelta ja on suojattu pölyltä ja nesteiltä IP65-luokituksen mukaisesti. Laite painaa vain 1,89 kiloa tietokonetilassa ja 950 grammaa tablettina.

Akun voi vaihtaa työtä keskeyttämättä, joten laitteella voi kahden akun avulla työskennellä jatkuvasti ilman latausta. Turvaominaisuuksiin kuuluu myös lisävarusteena saatava irrotettava SSD-levy. TPM 2.0 -salausmoduulilla kiintolevy voidaan luotettavasti salata.

Panasonicin CF-20:n uudessa versiossaWindows Hello -kirjautumistekniikalla varustettu etukamera, jossa on IR-tunnistimet ja LED-valo. Käyttäjä voi kirjautua laitteeseen ja sovelluksiin 3D-kuvan avulla.  Etukameran tarkkuus on kaksi megapikseliä ja takakameran kahdeksan megapikseliä. Laitteessa on stereomikrofoni.

Näyttöruutu on 10,1 tuumainen kapasitiivinen kosketusnäyttö, jota voi käyttää myös hansikkaat kädessä. IPS-näytön tarkkuus on 1920 x 1200 pistettä. Lisävarusteina ovat saatavissa muun muassa  4G LTE -modeemi, U-Blox 8 -GPS-paikannus, optinen magneettinauhan lukija sekä valikoima työpöytä- ja ajoneuvotelakoita ja porttitoistimia.

Panasonic Toughbook CF-20:n ytimenä on Intel Core i5-7Y57 vPro -suoritin (4 Mt välimuisti, 1.2 –  3.3 GHz Intel Turbo Boost -teknologialla). Näytönohjain on Intel HD Graphics 615. RAM-muistia on 8 Gt, kiintolevynä 256 Gt SSD ja käyttöjärjestelmänä Windows 10 Pro.

Laite tulee saataville kesällä ja sen veroton jälleenmyyntihinta on noin 3 000 euroa.

LISÄÄ: Panasonic Toughbook (LINKKI) ja Kauko (LINKKI)

Kuva: Panasonicin aiempi  Toughbook CF-20mk1-versio.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusinta tietoa   – Lue tästä ilmaiseksi!