Ethernet-kytkin syöttää LED-valaisimia

Ethernet-verkon Power over Ethernet (PoE) -tekniikka mahdollistaa sähkön syöttämisen yhtäaikaisesti lähiverkkokaapeloinnissa datan kanssa. Wifi-tukiasemien lisäksi PoE-tekniikka soveltuu Microsemin PDS-208G-kytkimen tyyliin vaikka ledivalaistuksen sähkönsyötöksi.

Microsemi PDS-208G  Power-Over-Ethernet-kytkin lupaa tarjota tarjoaa ratkaisun älykkäiden verkotettujen valaistusjärjestelmien tehonsyöttöön ja tietoliikenteeseen. Microsemin näkemyksen mukaan älykkäisiin toimistovalaisimiin kannattaa tuoda verkkojännitteisen johdon sijasta Ethernet-kaapelia, jota pitkin kulkee sekä data että turvallisen matala alle 60 voltin käyttöjännite.

Uutta PDS-208G PoE –kytkin sopii LED-valaistus-sovelluksiin, yritysverkkoihin ja älykkäiden rakennusten sovellukseen. Laitteessa ei ole tuulettimia, mikä tekee siitä hiljaisen ja pitkäikäisen. Sen 240 watin (W) teholähde pystyy syöttämään standardin mukaiset 30W kahdeksalle portille samanaikaisesti.

Microsemin PDS-208G PoE-kytkin on yhteensopiva IEEE802.3af / at valaistuslaitteen kanssa. Nämä IEEE 802.3af- ja 802.3at-standardeissa määritellyt tekniikat mahdollistavat jopa 30 watin tehon syöttämisen kaapelointiin ja 25.5 watin tehon saamisen 100 metrin päähän.

Yksittäinen portti pystyy maksimissaan syöttämään myös nykyisiä IEEE standardeja suuremman jopa 72 watin tehon käyttäen. Silloin käytetään neljää johtoparia. Tämä vielä osittain valmistajakohtaisen tekniikan tarjoama lisäteho riittää esimerkiksi 60 watin tehoa kuluttavalle suurelle ledivalaisimelle.

PDS-208G PoE –kytkin tarjoaa myös 10/100 / 1000 megabittiä sekunnissa liikennöintinopeuden kaikkiin kahdeksaan PoE-porttiin. Näiden lisäksi laitteessa on kaksi gigabitin porttia, jotka on tarkoitettu kytkimien välisiin yhteyksiin.

Kytkin tarjoaa Layer 2 -hallintaominaisuuksia ja sitä voidaan hallita etänä Simple Network Management Protocol (SNMP) -protokollalla. Laitteen ohjelmiston päivitys onnistuu ilman katkoksia PoE-porttien sähkönsyötössä.

LISÄÄ: Microsemi (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)