Embedded Worldin IoT-trendit

Uudet sulautetut IoT-piirit ja ohjelmistoalustat ovat tietoturvan lisäksi pääosassa tänään Nürnbergissä alkavilla Embedded World-messuilla. Uusiteknologia.fi raportoi nettisivullaan tapahtuman annista koko viikon ajan.

Nürnbergissä on esillä laajasti sulautetun elektroniikan uusimmat piirit, kortit ja suunnittelu- ja testausjärjestelmät.  Embedded World on omalla alallaan yksi tärkeimmistä tapahtumista älylaiteiden kehittäjille ja suunnittelijoille. 

Paikalla ovat kaikki tärkeimmät mikro-ohjainvalmistajat, korttituotteiden tekijät ja kehitysjärjestelmien tuottajat. Mukana on laajalti myös mittaus- ja testauslaitteiden valmistajia.

Aiempien kertojen tapaan messuilla valitaan tänään puolilta päivin messujen innovatiivisimmat tuotteet. Tänä vuonna ehdolla ovat laiteosuudessa Antenovan Robusta-antenni,  Infineonin OPTIGA Trust X -piiriratkaisuja ja NeoCortecin NeoMesh-verkkoratkaisu.

Ohjelmistoissa ehdolla ovat saksalaisen Embedded trendin byET-Engine, Wibu-Systemsin Blurry Box -salausmetodi XJTAGin DFT Assistant-ohjelmisto. Sulautettujen työkalujen osuudessa ehdolla ovat  Data I/O:n SentriX. emmtrix Technologiesin Parallel Studio, iniNet Solutionsin SpiderPLC.

LISÄÄ: Näet Embedded Worldin yrityslistan täältä (LINKKI) ja uutuudet (LINKKI) ja Embedded World -messujen aiemmat Uusiteknologia.fi:n uutisjutut (LINKKI)

Kuvat: EW2017