APCO2018: Kännykästä radiopuhelin lisävarustein

Bittiumin erikoiskännykkä muuttuu lisävarustein viranomaiskäyttöön sopivaksi Tetra-radiopuhelimeksi. Yritys esittelee HybridX-ratkaisuaan huomenna Coventryssa, Isossa-Britanniassa alkavilla APCO -viranomaismessuilla. Uutuus perustuu Bittiumin Android-pohjaiseen LTE-kännykkään.

Bittiumin uusi HybridX-varustus tuo Bittium Tough Mobile -älypuhelimelle uuden käyttöliittymän ja uusia toiminnallisuuksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä vaativassa viranomaiskäytössä.

HybridX-lisälaite integroidaan Bittium Tough Mobileen ja kokonaisuus liitetään viranomaiskäytössä olevaan PMR-erillisverkon (Private Mobile Radio) radioon, kuten TETRA tai P25.

Lisäys mahdollistaa LTE-puhelujen ja videoyhteyksien lisäksi PMR-erillisverkon radion operointi samalla laitteella.

Käyttöön tulee hätänapin lisäksi radiopuhelinpainikkeet (PTT, Push-To-Talk), videopainike (PTV, Push-To-Video) -yhteyksiin ja tehokkaan ulkoisen kaiuttimen.Puhelinta voidaan käyttää myös vartalokamerana erillispidikkeen ja sen 170-asteen laajakulmalinssin avulla.

Pidikkeen avulla käyttäjät voivat esimerkiksi välittää reaaliaikaista tilannekuvaa LTE-verkon yli viranomaisen tilannehuoneeseen. Pidike mahdollistaa myös puhelimen lataamisen käytön aikana.

LISÄÄ: Bittium (LINKKI)