TactoTekiltä lisää tukea IMSE-kumppaneille

Oululainen TactoTek hakee uutta vipinää bisnekseen laajentamalla tukeaan kumppaneilleen muoviin valetun rakenteellisen IMSE-elektroniikan hyödyntämiseksi. Yritys julkisti uutta tukea materiaali-, komponentti- ja laitetoimittajille sekä IMSE-ratkaisujen suunnittelussa ja tuotannossa käytettyjen suunnittelutyökalujen kehittäjille. 

TactoTekin IMSE-kumppanit ovat alansa johtavia globaaleja yrityksiä, kuten DuPont, MacDermid, Covestro, Essemtec, Inkron, Pröll, Cypress Semiconductor ja Niebling.

“TactoTekin IMSE-kumppanit jakavat meidän intohimomme saada elektroniikan suunnittelu ja valmistus uudelle tasolle,” kommentoi TactoTekin johtaja, SVP Dave Rice.

Hän kertoo, että Tactotek tekee kumppaneiden kanssa yhteistyötä tuotteiden sertifiointitestauksessa ja koko IMSE-suunnitteluprosessin kehittämisessä. IMSE-rakenteen tulee täyttää kaikki tiukimmatkin asiakas- ja suunnitteluvaatimukset.

TactoTek on tuomassa IMSE-materiaalipankkien ja -suunnittelusääntöjenosuudet perinteisiin elektroniikan suunnittelutyökaluihin. Lisäksi IMSE-suunnittelusäännöstöt ovat tulossa ensi vuoden aikana moduulina Dassault Systémesin 3D Experience työkaluun, Kerroimme laajennuksesta jo tammikuussa 2018 (LINKKI).

LISÄÄ:  TactoTek (LINKKI), kuppanuussivusto (LINKKI) sekä Uusiteknologia-lehden 2/2016 ja 2/2017 IMSE-artikkelit:

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016/50

 

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017/9