Tekoäly löytää autollesi pysäköintipaikan

EasyPark tuo Suomeen tekoälyllä terästetyn parkkipaikkanavigaattorin kännykkään. Palvelu perustuu tekoälyn laskemiin todennäköisyyksiin. Find & Park on tällä hetkellä vielä kehitysvaiheessa.

Find & Park analysoi autoilijan määränpään yleiset parkkipaikat ja laskee, mistä löytyy todennäköisimmin tyhjä ruutu.  Autoilija syöttää sovellukseen määränpään, minkä jälkeen tekoäly etsii paikkatiedoista todennäköisesti vapaat parkkipaikat läheltä matkan pääteosoitetta.

Lopulta kartta opastaa kuljettajaa ja näyttää todennäköisyydet lähialueen vapaisiin pysäköintiruutuihin sekä katujen varsilla että julkisissa pysäköintihalleissa.

Alkuvaiheessa EasyParkin Find & Park toimii vain Helsingin alueella, mutta pyrkimyksemme on laajentaa kattavuus myös muualle Suomeen. Helsinki on ensimmäisiä kaupunkeja, joihin uusi toiminto lanseerataan. Muita ovat Tukholma, Kööpenhamina, Oslo, Stavanger, Rotterdam, Berliini, Verona, Barcelona ja Linz.

Find & Parkin toimintalogiikka perustuu todennäköisyyksien analysoimiseen, joten mitä enemmän sovelluksella on käyttäjiä, sitä enemmän sen tekoälyllä on analysoitavia kokemuksia ja sitä suurempia todennäköisyydet ovat löytää tyhjä ruutu.