Signaalinkäsittely integroituu koneeseen

Mittausjärjestelmiin keskittynyt HBM on tuonut markkinoille uuden ClipX-signaalinkäsittelijän, joka on integroitavissa suoraan koneisiin ja tuotantojärjestelmiin.  Laite on liitettävissä Profinet-, Profibus-, Ethernet/IP- ja EtherCAT-automaatioväyliin sekä virta- ja jänniteviesteihin.

HBM:n ClipX-moduulilla voidaan toteuttaa valmistajan mukaan, mikä tahansa mittaustehtävän riippumatta siitä, käytetäänkö sitä yksi- tai monikanavasovelluksiin, tuotantokoneisiin tai tuotannon valvontaan.

Tarkkuusluokan on 0.01 ja siihen sisältyyy digitaalisen työstandardin kalibrointisertifikaatti.

Ratkaisun avulla voidaan toteuttaa mikä tahansa määrä yksittäisiä mittausketjuja tai mittausjärjestelmä jopa kuudella keskenään kommunikoivalla laitteella.  Sen avulla voidaan muodostaa analogisia, että digitaalisia mittausketjuja. HBM:n omat uudet anturit on sovitettu ClipX-signaalinkäsittelijään.

ClipX tarj on intuitiivinen verkkoliitäntä, joka mahdollistaa etäkäytön, parametrisoinnin ja diagnoosin. Laite valvoo itse itseään ja estää koneen seisokit vikojen aikaisen tunnistamisen ja ehkäisevän huollon avulla. T

Lisää: HBM (LINKKI)