MathWorks-ohjelmistot Arduinon opetuspakettiin

Arduinon uusi Engineering Kit -opetuspaketti koostuu kolmesta Arduino-kortin lisäksi vuoden MathWorksin Matlab- ja Simulink-lisensistä. Paketin avulla voidan rakentaa elektronisia laitteita ja robotiikkaa.

Uuden Arduinon opetussarjan sisällä on MKR1000-kehityskortti, räätälöityjä osia ja sähkö- mekaanisten komponenttien kokoelma, joka tarvitaan kolmen erilaisen laitteen kokoamisessa elektroniikasta robotiikkaan.

Pakettiin liittyy myös verkossa oleva  e-oppimisympäristö ja muita oppimateriaalit. Lisäksi opiskelijoille myönnetään yhden vuoden yksilöllinen lisenssi MathWorksin Matlabille ja Simulinkille. Ne tarjoavat käytännön kokemusta järjestelmämallinnuksesta ja sulautetun algoritmin kehittämisestä.

”Tavoitteenamme on merkittävä vaikutus seuraavan sukupolven insinööreihin. Tehdään niin, olemme työskennelleet kovasti kehittäessämme oppimateriaaleja, jotka voivat innostaa opiskelijoita ympäri maailmaa korostaen voimakkaasti projektipohjaista koulutusmenetelmää ”, sanoo Arduino toimitusjohtaja Fabio Violante.

Arduino Engineering -sarjan lisäksi Arduino on julkaissut myös laajemman koululuokan käyttöön suunnitellun laajemman CTC101-opetussarjan sekä opetusohjelman.

LISÄÄ:  Arduino (LINKKI), Engineering Kit (LINKKI). MKR1000-tuotetieto (LINKKI) ja Arduino CTC101-ohjelma (LINKKI).

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018